Kosten van lidmaatschap

Voor een lidmaatschap en of dagvergunning kun je terecht bij Dierenspeciaalzaak "De Molen"

Alle leden zijn verplicht bij een lidmaatschap een Vispas of Jeugd-Vispas te nemen,
als u een automatische-incasso in vult bespaart u dat jaarlijks € 5,00 aan administratiekosten.
Leden zonder auto-incasso zijn lid voor 1 kalender jaar, daarna vervalt hun lidmaatschap.
Elk nieuw lid, betaalt het 1ste jaar als hoofd-lid.

Meer info over de vispas, zie hiervoor: vispas en de regels,
daar vindt u de regels die door sportvisserij Nederland zijn opgesteld.

Leden buiten Schijndel betalen € 3 meer voor de portokosten,
leden met een visblad moeten daar € 9,50 bij tellen.

Kostenoverzicht van een lidmaatschap voor senioren

Senior lidmaatschap hoofd-lid
Vispas € 14,00
Overige verg. € 22,50
Totaal € 36,50
+ Inschrijfgeld nieuwe leden € 5,00 € 41,50 ---------

Kostenoverzicht van een lidmaatschap voor junioren
Jeugd met jeugdvispas mogen met 2 hengels vissen.

Jeugd lidmaatschap t/m13jaar hoofd-lid
Vispas € 4,50
Overige verg. € 12,75
Totaal € 17,25
+ Inschrijfgeld nieuwe leden € 5,00 € 22,25 ----------
Jeugd visvergunning t/m 13 jaar alleen voor de visvijver € 5,00 (autoincasso niet mogelijk)
Zij mogen met vissen met 1 hengel.

Dameslid met beperkt vergunning.
Dames met een lidmaatschap van € 14,00 mogen alleen op onze visvijver vissen.
Deze vergunning wordt alleen afgegeven als er een seniorlid op het zelfde adres woont.

Dames beperkt lidmaatschap hoofd-lid
Vispas € 14,00
Lid-kaart. € 00,00
Totaal € 14,00
+ Inschrijfgeld nieuwe leden € 5,00 € 19,00

Wilt u het lidmaatschap opzeggen, dit moet u dan doen voor 1 oktober, van het lopende contributiejaar, uw auto-incasso stopt dan ook meteen. Deze tijd is nodig daar wij aan een landelijke administratie gekoppeld zijn en de vispassen voor het opvolgende jaar in de laatste maanden van het jaar aangemaakt worden door Sportvisserij Nederland.
Wij als vereniging kunnen na 7 oktober geen wijzigingen meer doorvoeren in het leden-bestand voor het opvolgend jaar. In verband met kosten die reeds door de vereniging zijn gemaakt, is bij te laat opzeggen contributie voor het daaropvolgende jaar verschuldigd!

Kostenoverzicht voor een lidmaatschap (onder voorbehoud van type fouten)