Lid worden of dagvergunning

Dierenspeciaalzaak De Molen voor al U hengelsport spullen en dieren-benodigheden.

Voor een dag- of jaarvergunningen van H.S.V. Altijd Beet kunt U bij ons terecht.
Kosten voor een dagvergunning € 5,00 voor Senioren en € 1,50 voor Jeugd.
De dagvergunningen zijn pas verkrijgbaar van 1 juni t/m 31 december.
Met een dag-vergunning mag je maar met een hengel vissen.

Jeugd visvergunning t/m 13 jaar alleen voor de visvijver € 5,00 Zij mogen met vissen met 1 hengel.(autoincasso niet mogelijk)
DE JEUGD IS DUS ALTIJD VERPLICHT EEN VERGUNNING TE HEBBEN OM TE MOGEN VISSEN OP ONZE VISVIJVER.

Tip:

U achternaam en de geboortedatum moeten altijd correct op de VISpas staan, anders is de VISpas niet geldig.
Je vispas verloren geef dit dan zo snel mogelijk door aan de ledenadministratie.
Wilt u het lidmaatschap opzeggen, dit moet u dan doen via de ledenadministratie en wel voor 1 oktober.
Bij het te laat opzeggen ben je de contributie voor het daaropvolgende jaar verschuldigd!

Openingstijden:
Dinsdag t/m Vrijdag geopend van 9.00 u tot 12.30 u en van 13.30 u tot 18.00 uur.
Vrijdagavond koopavond tot 21.00 uur.
Zaterdags geopend van 9.00 u tot 17.00 uur.
Op maandag gehele dag gesloten.

Wat we niet in ons assortiment hebben, dat bestellen wij het graag voor U.
Levering bijna altijd binnen 14 dagen.
Dus bent U iets aan het zoeken laat het ons weten, zodat wij ook U van dienst kunnen zijn.