Nieuws (alle berichten)

Koning 2018

Koning 2018

publicatiedatum: Zondag, 16 september 2018

Vandaag is de laatste wedstrijd gevist om de koningstitel. Dagwinnaar sector 3 Stefan Foolen met ruim 6 kg, in sector 2 John van As met ruim 4 kg en in sector 1 Henk Doornik met ruim 1 kg. De koning 2018 is geworden John van As. Helaas kampen wij op dit ogenblik met een storing in het programma zodat het niet mogelijk is de uitslaglijst van vandaag op de normale wijze weer te geven. Om toch de uitslag te kunnen laten zien hebben we de lijst hierachter geplakt. Klik op verder.

Lees verder

Koppelcompetitie Peter van Erp

Koppelcompetitie Peter van Erp

publicatiedatum: Zondag, 9 september 2018

Dagwinnaar tijdens de derde wedstrijd: in sector 2 Stefan Foolen en Rob Deelen met ruim 17 kg en in sector 1 Danny Terneusen en Ad Smits met ruim 13 kg. De laatste wedstrijd zal de beslissing brengen.

Lees verder

Koningsvissen 2018

Koningsvissen 2018

publicatiedatum: Zondag, 2 september 2018

De vakanties zijn voorbij, de competitie is vandaag weer opgepakt met de vierde wedstrijd van de koningscompetitie. Nog een wedstrijd te gaan, maar er zijn nog een aantal vissers die kans hebben op de eindtitel. De laatste wedstrijd zal het dus beslissen. Dagwinnaar vandaag in sector 1 is Jack Langenhuijzen met rjuim 16 kg, sector 2 Peter vd Heuvel met ruim 2 kg en in sector 3 Peter van Erp met ruim 10 kg.

Lees verder

WK Zoetwatervissen 2018 in Italie

WK Zoetwatervissen 2018 in Italie

publicatiedatum: Dinsdag, 7 augustus 2018

In het Italiaanse Novi di Modena is afgelopen weekend het WK zoetwatervissen gehouden. De jongste Nederlandse jeugd (U20) heeft een puike prestatie neergezet in Italië. De ploeg van coaches John Savelkoul, Ron Steijvers en Eddy Rijken werd vijfde van de wereld en dat is zeer verdienstelijk te noemen. Nick Eestermans gaf de prestatie van Team Holland U20 nog wat extra glans door individueel brons te pakken. Van harte gefeliciteerd Nick, met deze uitzonderlijke prestatie!!

Lees verder

Damesvissen

Damesvissen

publicatiedatum: Zondag, 8 juli 2018

Vandaag zou eigenlijk het damesvissen op het programma staan. Maar omdat er maar twee dames aanwezig waren, is in goed overleg besloten de wedstrijd niet door te laten gaan.

Lees verder

Coupe Jan Spierings

Coupe Jan Spierings

publicatiedatum: Zondag, 1 juli 2018

Op zondag 1 juli is de derde kringwedstrijd gevist op de Zandvang. Aan deze wedstrijden nemen ook de visverenigingen van Den Dungen, Berlicum en Vinkel deel. Schijndel had de organisatie. Op de eerste plaats Jack Langenhuizen (van Schijndel) met 4475 gram, de beste visser van Den Dungen was Rien van de Steen met 1706 gram, de beste visser van Vinkel was Roel van Balveren met 430 gram en van Berlicum A. Hubers met 319 gram. Deze vissers hebben een vleespakket gewonnen.

Lees verder

Open Schijndelse jeugdkampioenschappen

Open Schijndelse jeugdkampioenschappen

publicatiedatum: Donderdag, 28 juni 2018

Deze kampioenschappen gaan over drie wedstrijden, waarvan de beste twee tellen. Op dinsdag 27 juni is de laatste wedstrijd gevist en Schijndels Kampioen Jeugd 2018 is geworden Jasper Schellekens met totaal 8 stuks, op de tweede plaats (na loting) Tygo van Schijndel en op de derde plaats Roy Hoevenaars met beide 6 stuks. Bedankt aan dierenspeciaalzaak De Molen voor de sponsoring van de maden en Wielco/ Vobra bedankt voor het leveren van het visvoer.

Lees verder

Koppelcompetitie  Peter van Erp 2018

Koppelcompetitie Peter van Erp 2018

publicatiedatum: Zondag, 24 juni 2018

Op zondag 24 juni is de tweede wedstrijd gevist. De vangsten vielen tegen. Tijdens de eerste wedstrijd werd nog ruim 130 kg gevangen en vandaag maar 61 kg. Dagwinnaar was het koppel José van Breugel en Adriaan Koomen in sector 2 met ruim 16 kg.

Lees verder

Open Schijndelse jeugdkampioenschappen, 2de wedstrijd

Open Schijndelse jeugdkampioenschappen, 2de wedstrijd

publicatiedatum: Vrijdag, 22 juni 2018

Na twee wedstrijden gevist te hebben, staat Jasper Schellekens aan de leiding in het klassement. Hij heeft totaal 6 stuks gevangen. Op de tweede plaats Roy Hoevenaars met 5 stuks. Er komt nog een derde wedstrijd dus er is nog van alles mogelijk.

Lees verder

Open Schijndelse jeugdkampioenschappen

Open Schijndelse jeugdkampioenschappen

publicatiedatum: Woensdag, 20 juni 2018

In de groep tot en met 11 jaar waren er 12 deelnemers die van start gingen. Helaas waren er geen deelnemers voor de groep vanaf 12 jaar. De volgende wedstrijd is morgen, 21 juni en iedereen mag dan nog gewoon meedoen ook al heb je de eerste wedstrijd gemist. Helaas vielen de vangsten tegen, misschien is het morgen beter. Dagwinnaar Roy Hoevenaars met 2 stuks.

Lees verder